Forsker: «Appellen til Steigan.no ligger i det maktkritiske og opposisjonelle»

Sensurorganisasjonen Faktisk.no har for alvor tatt skrittet over til politisk overvåking og tar øyensynlig mål av seg til å bl en mer reindyrket kamporganisasjon. I går 15. juni 2021 fikk vi følgende epost fra Morten Langfeldt Dahlback i Faktisk.no. Han titulerer seg som «faktasjekker» på nettsidene til Faktisk.no:


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/06/forsker-appellen-til-steigan-no-ligger-i-det-maktkritiske-og-opposisjonelle/
1 Like

Det er ikke helt 2021 å si det; men asss - den lille, bleike pjusken med knapt fjortis-nivå på debatteknikken, som kvekker “konspi, konspi”…? Kan noen ta sånne alvorlig i dag, når verden står på randen av neste evolusjonssteg…? Gjesp

2 Likes

Hahaha… älskar dina kommentarer Anki!

1 Like

Mye sammensausing der altså…

Men skjønner at man må være tilhenger av Islam for å være politisk korrekt?
I Faktisk sin verden skal man kanskje være både muslim, ikke homofob sådan da så klart, ikke høyrevridd, altså venstrevridd? Men ikke russer vennelig så klart, men kanskje mer USA Venstre (liberal?) woke type - altså en woke homovennlig muslim som samtidig er systemlojal? Og som gjør som hen får beskjed om, deler bare forhåndsgodkjent propaganda?
Vet ikke om sånne muslimer finnes, men for all del.

Litt vanskelig å passe inn i PK boksen for de aller fleste av oss etterhvert🤷‍♀️

2 Likes

Haha - du glemte transgender :upside_down_face:

Kan man være homofil transgender? Trodde at dersom du definerer deg ut av kjønn eller som motsatt kjønn så faller de andre merkelappene bort?
Uansett ikke lett å være innafor i disse dager🙄

1 Like

I det ligger det altså kritikk av Steigan.no fordi nettavisen er maktkritisk og i opposisjon til makthaverne. Noen må jo være maktkritiske og opposisjonelle når MSM ikke er det. Presse og media skule jo være motmakten til Makten. Norsk MSM som vestlig MSM for øvrig er ikke maktkritiske eller driver journalistikk om viktige saker lenger, det er lenge siden. De har blitt som middelalderkongenes herolder, som var utroper av kongens dekreter og påbud.

Vestlig MSM har de veldige kapitalforvaltningselskapene som finansielle eierne, som også eier krigsvåpenindustrien og den nå enda mektigere farmasøytiske industrien, Big Pharma. Nyheter om USA i norsk presse er som det er det amerikanske utenriksdepartementet har diktert det, særlig når det gjelder USAs kriger, militære og økonomiske kriger.

Skal Faktisk.no også “debunke” den franske virologen og nobelprisvinneren Luc Montagniers kraftige advarsler mot mRNA-injeksjonene, kalt vaksiner i MSM? Eller Mike Yeadon, tidligere forskningssjef i Pfizer og VP i selskapet, som kaller “vaksinene” for biovåpen? Nå ikke-personer i MSM. Kritikken mot “vaksinene” og nedstengningene som er gjort av Steigan.no er gjort med henvisning til disse og andre fremtredende forskere som er bedre kvalifisert enn de MSM kjører frem for å lure/presse/skremme folk til å ta mRNA-injeksjonene.

2 Likes

Haha… hahahahaha! Dagens skratt😄 Vilken media är det som är ekkokammer egentligen? Det finns ett ordspråk som lyder;
När du pekar på någon, kom ihåg att fyra fingrar samtidigt pekar tillbaka på dig själv… Tänk på det ni faktisk/nrk! :smirk:

Min korta analys av alternativmediernas framgång; De bidrar till att nyansera och blottlägga MSM’s ekkokammare… :nerd_face::muscle:t3:

1 Like