Singapore snur, og behandler Covid-19 som en vanlig influensa

Fra Derimot.no.
Les hele artikkelen her.

Utdrag:
Singapore snur, og behandler Covid-19 som en vanlig influensa.

10 JULI 2021.

1.

.

Singapore blir første land som vil slutte å telle daglige Covid-19-tilfeller og behandle dem som en normal influensa.

Fra Great Game India.

Singapore planlegger å bli det første landet som vil slutte å telle Covid-19-tilfeller på daglig basis, og behandle dem som en normal sesong-influensa.

"Dette sørøst-asiatiske landet har registrert bare 36 dødsfall siden begynnelsen på pandemien. Offisielt ønsker de å droppe tiltak som å telle smittetallet hver dag.

Planen om dette kommer fra tre ledende medlemmer av Singapores Covid-19-ekspertgruppe. Det betyr slutt på 18 måneders harde restriksjoner og at de gjenopptar karantenefrie reiser og offentlige folkeforsamlinger.

Håpet er at folk skal kunne « gå tilbake til deres vanlige liv » og slippe de tøffe restriksjonene, og heller kontrollere viruset på andre måter.

«I stedenfor å offentliggjøre antall Covid-19-smittede hver dag, vil vi fokusere på utfallene» , skrev ministrene for handel, finans og helse i en felles kronikk i Strait Times.

«Hvor mange som blir alvorlig syke, hvor mange som får intensiv behandling, hvor mange som trenger ekstre oksygen, og så videre. De vil nå bli slik vi behandler influensa.

Vi kan ikke utrydde dette, men vi kan snu pandemien til noe som er mye mindre truende, som influensa, munn-og klovsyke eller vannkopper, og så fortsette med våre vanlige liv».

.

De fullstendige detaljene og veien videre har ennå ikke blitt avslørt. Men ministrene antyder tiltak som en slags pustetest, mer terapeutisk behandling og større personlig ansvar.

Singapores forslag kan være et tidlig tegn på at verden nå kan begynne å leve med Covid etter mer enn ett år med restriksjoner over hele verden.

I mellomtiden har en gruppe leger forfattet et « åpent brev som haster » til Singapores ekspert-komite på Covid-19-vaksinering. De ber om at vaksinasjon av ungdommer i Singapore blir stanset inntil US CDC (USAs senter for kontroll og forebygging av sykdommer) kan forklare hvorfor en tenåring som var blitt vaksinert døde".

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst.

Forsidebilde: Kelly Sikkema.

1 Like

Tak til Singapore for I det mindste at komme saa langt og ja netop, nogle ufatteligt gode forklaringer fra CDC og en stor del andre - under de sager der kommer - forhaabentligt meget snart og, lang tid foer - som af den selvbestaltede "elite*, planlagte aftalte tid I 2025 - flintrende kriminelle psykopater de er :face_vomiting:

1 Like