Vaksine-dødstallene langt høyere enn angitt?

Av Knut Lindtner.

Naturligvis vil folk dø i økende antall jo eldre de blir, men disse tallene fra Danmark er egentlig ganske dramatiske til tross for dette. Som det fremgår av vedlagte dokument har tallet på døde etter 1. og 2. gangs vaksinering allerede overskredet 4000. Nå er dette et register over de som døde innen 30 dager etter vaksinasjon og naturlige dødsfall i denne aldergruppen må en altså forvente i høyere grad enn i den øvrige befolkningen.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/05/vaksine-dodstallene-langt-hoyere-enn-angitt/
1 Like

På verdensbasis har det dødd flere personer av covid-vaksiner enn det har gjort i de 20 forgående år. Normalt burde vaksineringen ha vært stanset. Det store spørsmålet er hvorfor det ikke skjer?

1 Like

Det store spørsmålet er vel heller hvorfor det ikke snart går opp et lys for folk. NWO har vært ute i åpent lende siden Rio -92. Men her tasser vi rundt med plugger i øra, bind for øya, slavemasker og zombieblikk og langt framskreden kognitiv dissonans. Vi får bare som fortjent :slight_smile:

3 Likes

Mange av disse zombiene er vel heller ikke i stand til å våkne, de går vel heller rett i døden eller får et slags psykisk sammenbrudd.

3 Likes

En uendeligt soergelig maade at miste HELE sit gamle folk paa - Danskerne I Danmark bliver ganske enkelt SLAGTET Jo…

“Underligt” de kriminelle psykopater der tyraniserer og dikterer stedet, af et utal af andre lande, nu bliver klassificeret som 100% INSANE eller, er det underligt?

Hvad vi nu (igen/stadig) oplever fra dette LILLE HELVEDE, er jo nemlig ikke nogen reel aendring vel for, det er jo bare det DK der aldrig har og, aldrig vil aendre sig…ikke foer et reelt intelligent menneske, faar stedet lukket en gang for alle…

Med andre ord, Lille DK er ikke kun gaaet for vidt men, er nu helt derude hvor hverken hjaelp eller tilgivelse kan stoppe dem i slagterierne af uskyldige, 100% raske og vidunderlige mennesker :sleepy::sleepy: